Friday, January 27, 2012

Samsunspor 2-0 Galatasaray Canlı Maç İzle Ligtv (ŞİFRESİZ)

Lig lideri Galatasaray, Süper Lig’in 19. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi iki takımın son durumu ve muhtemel 11’ler burada...

AYRINTILAR

Dk. 6: Engin Baytar'ın pasında Baros, yakın mesafeden topu auta gönderdi.
Dk. 22: Savunmanın arkasına sarkan Ekigho, takımını öne geçirdi.
Dk. 33: Sabri'nin hatasını affetmeyen Ekigho, farkı ikiye çıkardı.

İLK YARI SONA ERDİ

45. DK 
4. Hakem Murat Türker ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44. DK 
Samsunspor'da Zenke sol kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.
43. DK 
Galatasaray gole çok yaklaştı. Elmander ceza sahası içinde müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.
41. DK 
Galatasaray atağında Emre Çolak ceza yayı üzerinden kaleye şut denedi ama top az farkla auta çıktı.
39. DK 
Samsunspor'da Hakan Arslan ceza sahası içinde ofsayt pozisyonunda kaldı.
38. DK 
Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
36. DK 
Galatasaray atağında Sabri sağ kanata atılan topa hareketlendi ama savunmada Yenal araya girerek topu uzaklaştırdı.
34. DK 
Galatasaray atağında Engin Baytar sağ kanattan topla ilerledi ama top auta çıktı.
32. DK 
GOOOOOLLLLL!!!!! Samsunspor Ekigho Ehiosun ile 2. golü buldu. Savunmada Sabri'nin hatasında Ekigho Ehiosun topu aldı, ceza sahası içine girdi yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
30. DK 
Samsunspor atağında Fink ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top taca çıktı.
29. DK 
Samsunspor atağında Ehiosun topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Semih topu uzaklaştırdı.
28. DK 
Samsunspor atağında Zenke topla beraber ceza sahası içine girdi ama savunmada Semih son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
26. DK 
Galatasaray atağında Baros sol kanata yerden oynadı ama top doğrudan auta çıktı.
25. DK 
Galatasaray'da Selçuk İnan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Melo'dan önce topu uzaklaştırdı.
23. DK 
Samsunspor atağında Ehiosun ceza sahası önünde şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
21. DK 
GOOOOOLLLLL!!!!! Samsunspor Ekigho Ehiosun'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Zenke ceza sahası içine arapasını verdi, Ekigho Ehiosun topla buluştu kaleci Muslera'yı geçti ve topu boş ağlara gönderdi.
20. DK 
Samsunspor atağında Murat Yıldırım ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
18. DK 
Samsunspor atağında Fink ceza sahası içine arapasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
17. DK 
Samsunspor atağında Murat Ceylan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.
16. DK 
Galatasaray atağında Melo duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
14. DK 
Galatasaray atağında Emre Çolak ceza sahası içinde sağ çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
13. DK 
Samsunspor atağında Zenke ceza sahası içinde topla buluştu ama hakem öncesinde Zenke'nin topu elle aldığına karar verdi.
12. DK 
Galatasaray atağında Emre ceza sahası içine yerden oynadı ama top auta çıktı.
11. DK 
Galatasaray'da Emre Çolak sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
9. DK 
Galatasaray atağında Melo sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
7. DK 
Samsunspor atağında Fink orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.
5. DK 
Samsunspor atağında Zenke ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.
4. DK 
Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baros gelişine vurdu ama top üstten auta çıktı.
2. DK 
Galatasaray atağında Sabri ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
1. DK 
Karşılaşma Samsunspor'dan Zenke'nin vuruşuyla başlıyor.
M.Ö. 
Samsunspor ise karşılaşmaya kalede Ertuğrul, savunmada; Adem, Kemal, Akaki, Yenal orta alanda; Murat Yıldırım, Murat Ceylan, Hakan, Fink, Ekigho Ehiosun forvette ise Zenke 11'i ile başlıyor. 
M.Ö. 
Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, orta sahada; Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Engin Baytar forvette ise Baros ve Elmander 11'i ile sahaya çıkacak.
M.Ö. 
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray 40 puanla 1., Samsunspor ise 13 puanla 16. sırada bulunuyor.
M.Ö. 
Spor Toto Super Lig 2011 - 2012 Sezonu 19. hafta karşılaşmasında Samsun 19 Mayıs Stadında Galatasaray ve Samsunspor karşı karşıya geliyor.
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada Özgür Yankaya düdük çalarken, Yankaya'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.
Spor Toto Süper Lig'de 07 ocak 2012 tarihinde iki ekip tam 60. kez karşı karşıya gelecek.

İlk defa 1970 sezonunda karşılaşan iki takımın bugüne kadar çıktıkları 59 karşılaşmanın 38'inde Galatasaray, 7'sinde ise Samsunspor galip gelen taraf oldu.

Rakibinin kalesinde 123 gol gönderen Cimbom, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 42 gol gördü.
amsunspor Galatasaray maçı saati  (canlı maç lig tv'De) -güncel spor haber

Ve işte o lider aslan Galatasaray'ın karadenizde sonucu büyük bir merakla beklenen maçı Samsunspor Galatasaray maçı saati canlı maç izle. Samsunspor Galatasaray maçı saat kaçta. Samsunspor Galatasaray maçı canlı maç izle lig tv de. Samsunspor Galatasaray maçı canlı lig tv den saat 19.00 da izle nebilir...

Süper Toto Süper Lig 19. hafta maçında lider Galatasaray Samsunspor deplasmanına çıkıyor. Samsunspor Galatasaray maçı saat  19.00'da başlacak ve Samsunspor Galatasaray maçı lig tv ekranlarından canlı izle nebilecek. Samsunspor Galatasaray maçında hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. Samsun deplasmanına giden Lider Galatasaray'ın tek hedefi Samsunspor Galatasaray maçında 3 puanla ayrılarak en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korumak.

Galatasaray Samsunspor maçı izle (Canlı Lig tv izle) Samsun GS maçı izle.Galatasaray Samsunspor maçı izle (Canlı Lig tv izle) Samsun GS maçı izle canlı.Galatasaray Samsunspor maçı izle (Canlı Lig tv izle) Samsun GS maçı izle canlı maç izle.İşte Galatasaray Samsunspor maçı izle (Canlı Lig tv izle) Samsun GS maçı izle...

Samsunspor Galatasaray maçı saat kaçta? (canlı maç izle) Lig tv izle. Heyecan dorukta Samsunspor Galatasaray maçı bugün. Samsunspor Galatasaray maçı izle.Samsunspor Galatasaray maçı Lig tv canlı izle.canlı maç izle.İşte Samsunspor Galatasaray maçı saat kaçta? (canlı maç izle) Lig tv izle...

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçında Lider Galatasaray deplasmanda Samsunspor sınavına çıkıyor. Galatasaray Samsunspor maçı canlı olarak saat 19:00'dan itibaren izleyebilirsiniz. Lig tv'de saat 19:00'da canlı olarak Galatasaray Samsunspor maçını izleyebilirsiniz.
SAMSUN'DA GALATASARAY ÜSTÜN

Samsun'da oyanan iki takım arasındaki maçlarda sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğü göze çarpıyor. 11 kez Samsun'da galip gelen Galatasaray, deplasmanda sadece 5 kez yenilirken, 13 karşılaşma ise beraberlik ile noktalandı.

Samsun 19 Mayıs Stadında en son 2005 yılında oynanan karşılaşma, 2-1 lik Galatasaray galibiyeti ile noktalanmaştı.

EBOUE YOK SABRİ VAR
Sarı-kırmızılı ekipte ülkesi Fildişi Sahili'nin Afrika Ulusal Kupasındaki karşılaşmalarında forma giyecek olan Galatasaray'ın başarılı sağ beki Emmanuel Eboue, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Kazım Kazım ve sakatlığı devam eden Yekta Kurtuluş forma giyemeyecek.

Sakatlığı yüzünden uzunca bir süre futboldan uzak kalan,iyileşmeye başlayan ve yeni yeni takımla antremanlara çıkan Sabri Sarioğlu ise maç kadrosuna dahil edildi.

EBOUE'NİN OLMAYIŞI CAN SIKIYOR

İlk yarının son haftalarında büyük bir çıkış yakalayan ve ikinci yarının ilk maçında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanarak galibiyet serisini 7 maça çıkaran Galatasaray'da hedef seriyi 8 maça yükseltmek.

Son birkaç gündür Afrika Kupası'na gidecek olan Eboue'yi Samsun'a götürmeyi planlayan Galatasaray'da tüm çabalar sonuç vermedi. Fildişili'den gelen kötü haberle arayış içine giren teknik direktör Fatih Terim, takımla çalışmalara yeni başlayan Sabri Sarıoğlu'nun henüz oynayacak duruma gelmemesi nedeniyle endişeli ancak, Sabri kafile ile birlikte Samsun'a götürüldü.

Öte yandan Kazım Kazım da sarı kart cezası nedeniyle Samsunspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

AFRİKA KUPASI SAMSUN'U DA VURDU

Devreye 5 maçlık galibiyet hasretiyle giren ve 18. haftada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak özlemini 6 maça çıkaran Samsunspor bu maçtan güzel bir skorla ayrılmayı planlıyor.

Kırmızı-beyazlı ekipin ara transfer döneminde Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Murat Ceylan uzun zamandır kulübüyle antrenmana çıkıyor ve bu maçta hocası tarafından görev verilmesi halinde sahada olacak.

Sakatlığı bulunan Selim Teber ile Afrika Kupası'nda mücadele etmek üzere Burkina Faso kadrosunda bulunan Aristide Bance ise bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

SAMSUNSPOR
Ertuğrul
Adem
Kemal
Akaki
Yenal
Murat Yıldırım
Murat Ceylan
Fink
Dominguez
Zenke
Ekigho

GALATASARAY
Muslera
Ujfalusi
Servet
SemihHakan
Sercan
Melo
Selçuk
Emre
Baros
Elmander

STAT: Samsun 19 Mayıs StadıSAAT: 19:00
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: Lig TV &TelgrafTurk.Com Canlı Anlatım Servisi
SARI-KIRMIZILILAR ÜSTÜN

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan maçta rakibini 3-1 ile geçen Galatasaray, Samsunspor ile lig tarihindeki 60. karşılaşmasına çıkacak. Bundan önce oynanan 59 maçta sarı-kırmızılıların 38 galibiyetine karşılık, Samsunspor'un 7 galibiyeti bulunuyor.  'Cim-Bom', kırmızı-beyazlıların filelerini 40 kez sarsarken, kalesinde ise 23 gol görmüş durumda.

Samsunspor'un ev sahipliğinde oynanan 29 maçta rakibine beş kez mağlup olan Galatasaray, 11 mücadelede sahadan galip ayrılırken, 13 maçta ise  eşitliği bozamadı.

KİLİT ADAM SELÇUK İNAN

Galatasaray'da bu sezon 18 haftalık bölümdeki tüm maçlarda forma giyen Selçuk İnan, 1620 dakika sahada kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki İstanbul BŞB karşılaşmasında bir gol ve iki asist yapan 27 yaşındaki oyuncu, gol sayısını altıya yükseltti ve takımın en golcü ismi Johan Elmander'i yakaladı.

Başarılı performansıyla dikkat çeken yıldız, ligde sezon başından bu yana 8 asist yapmayı başardı.

Fildişi Spor Bakanı Legris, “Cumartesi 11.00’de Paris’te olmazsan bir daha milli takım forması giyemezsin” diyerek Galatasaraylı futbolcuyu tehdit etti.

Sarı-kırmızılıların, Fildişi Sahilli futbolcuyu bugünkü Samsunspor deplasmanında oynatma planı, ülkesinin izin vermemesi nedeniyle gerçekleşmedi. Eboue’yi bu akşamki 90 dakikada oynatmak için bütün imkanları seferber eden Cim-Bom, futbolcuyu gerekirse özel uçakla Abu Dabi'ye göndermeyi teklif etti.

TERİM İZİN İSTEDİ

Teknik Direktör Fatih Terim de, Fildişi Sahili Futbol Federasyonu Başkanı ile Spor Bakanı Philippe Legris ile telefonda görüştü. Eboue’ye ihtiyaçları olduğunu anlatan Terim, yıldız futbolcu için izin istedi. Başkan Ünal Aysal da, özel uçağını tahsis edeceğini ve maçtan hemen sonra Eboue’yi Abu Dabi kampına göndereceklerini bildirdi.

TEHDİT ETTİ

Eboue de Samsunspor maçında oynamak için temaslarda bulundu. Ancak Bakan Legris, “Eğer Eboue gelmezse bir daha milli takım forması da giyemez. Afrika Uluslar Kupası'nı almak istiyoruz” tehdidinde bulundu. Milliyet'in haberine göre, bu gelişme üzerine Eboue, Samsun kafilesinde yer almadı ve dün gece Paris’e gitti.

Samsunspor, Galatasaray maçını kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Teknik Direktör Petkoviç, "Galatasaray karşısında oyun kalitemizi biraz daha artırabilirsek süpriz bir sonuç alabiliriz "dedi.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlı takım, lider Galatasaray'ı devirmenin planlarını yapıyor. Liderin galibiyet serisini bozmayı hedefleyen Samsunspor'da Teknik Direktör Petkoviç, Gençlerbirliği karşısında sergiledikleri futbolun umut verici olduğunu söyleyerek, "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz. Güçlü bir takım ve önemli oyuncuları var. Ancak bizimde puan ve puanlara ihtiyacımız var. Taraftarımızın bu maçta desteğine çok ihtiyacımız olacak. Her zaman olduğu gibi onların desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Taraftar desteğini de arkamıza aldığımızda istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray karşısında oyun kalitemizi biraz daha artırabilirsek sürpriz bir sonuç alabiliriz" dedi.

MURAT CEYLAN SAHADA

Samsunspor'un devre arasında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı ilk isim olan Murat Ceylan'ın yarın Galatasaray karşısında ilk kez Kırmızı-Beyazlı takımın formasını giyecek. Takımla birlikte uzun süredir antrenmanlara çıkan MUrat Ceylan'ın performansından teknik heyetin memnun olduğu ve kendisine ilk onbirde görev vereceği belirtildi.

SERDAR ÖZKAN SAMSUN'DA TARAFTARLAR TARAFINDAN KARŞILANDI

Öte yandan Kırmızı-Beyazlıların transfer çalışmaları da devam ediyor. Dün akşam Samsun'a gelen Ankaragücü'nün başarılı oyuncusu Serdar Özkan ile el sıkışıldı. Dün akşam havaalanında taraftarlar tarafından karşılanan Serdar Özkan, Samsunspor'a fayda sağlamak için geldiğini söyledi.

TİSDEL'LE İLGİLİ SORUN VAR

Tonia Tisdel'i dün Samsun'a getirerek sağlık kontrolünden geçiren Kırmızı-Beyazlılar, bu futbolcunun daha önce Mersin İdman Yurdu ile antrenmanlara çıktığı ve ön anlaşma imzaladığı yönünde haberler çıkması üzerine aradaki pürüzleri gidermek için girişimlere başladı. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in Tisdell ile ilgili sorunun çözümü için çalıştığı ve bu sıkıntının en kısa sürede aşılacağı kaydedildi.

GEKAS'TA GERİ SAYIM

Diğer taraftan prensip anlaşmasına varılan Yunan golcü Gekas'ı da bir kaç gün içinde Samsun'a getirmeyi planlayan Samsunspor yönetimi, bu oyuncuyu ligin üçüncü haftasındaki Trabzonspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Pazarlıkların son aşamaya geldiği ve önümüzdeki günlerde Kırmızı-Beyazlıların Gekas'a imza attıracağı belirtildi.

MUHTEMEL ONBİR

Samsunspor'da sakatlığı bulunan Selim Teber ile ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Aristide Bance yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Samsunspor'un Galatasaray karşısına şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor :

Maçın bilet fiyatları ise şöyle: Kale arkası 10 TL, maraton 20 TL, VİP B 100 TL, VİP A 200 TL. Misafir takım taraftarı bilet fiyatı ise 10 TL. Kadın ve 16 yaş altı çocuklar ise karşılaşmayı ücretsiz izleyecek.

SAMSUNSPOR BANCE'SİZ ÇALIŞTI..
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Afrika Uluslar Kupası müsabakalarına katılan Aristide Bance dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan oyuncular kondisyon çalışması yaptı. Karadeniz ekibinin diğer oyuncuları ise yarı sahada pas çalışması sonrasında şut çalışması yaptı.

Samsunspor, yarın 19 Mayıs Stadı'nda basına kapalı gerçekleştireceği antrenman sonrasında Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girecek.

PETKOVİC: G. SARAY MAÇINDA SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Gençlerbirliği maçında aldıkları beraberliğin adil bir sonuç olduğunu dile getirdi.
Maçta mağlubiyeti hak eden bir takım olmadığını vurgulayan Petkovic, ''Rakibe yüzde yüz bir gol pozisyonu vermedik. Golü de zaten kendi kalemize attık. Oyuncularımız istediğimiz oyunu sahaya yansıttı. Bunun sonucunda da 1 puanı hak ettik'' dedi.

Bu beraberliğin büyük olmasa da gelecek adına önemli bir adım olduğunu dile getiren Petkovic, ''Biraz daha iyi olursak bundan sonraki takımlardan da puan alabiliriz. Bir sonraki maçımızda karşılaşacağımız Galatasaray karşısında bu oyun kalitesini biraz daha artırabilirsek sürpriz bir sonuç alabiliriz'' diye konuştu.

EBOUE'NİN DURUMU BELLİ OLDU..

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası aday kadrosunda yer alan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Emmanuel Eboue'nin durumu netleşti..

Ntvspor'un son dakika haberine göre; Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan izin alamayan Eboue, Galatasaray'ın Samsunspor ile oynayacağı kadrodan çıkarıldı..

SEMİH VE SABRİ TAKIMLA ÇALIŞTI..

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u farklı mağlup ederek moral bulan Galatasaray, ligin 19. haftasında Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü..

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların, 3 grup halinde top kapma çalışmasının ardından Samsunspor karşılaşmasının taktik idmanını yaptıkları bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında attığı gollerle dikkati çeken Emre Çolak'ın, serbest vuruştan attığı gollerle alkış aldığı ifade edeldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Semih Kaya ile Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık sonrası takımdan ayrı kalan Sabri Sarıoğlu'nun çalışmanın tamamında yer aldığı ifade edildi.

Sakatlığı süren Yekta Kurtuluş'un ise salon ve saha çalışması yaptığı belirtildi.

Galatasaray, Samsunspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel bir uçakla Samsun'a hareket edecek.



Capturetr
yakamoz01 friend

No comments: