Tuesday, January 24, 2012

Büyükşehir Belediyespor Trabzonspor Canlı Maç İzle ligtv (ŞİFRESİZ)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig'de son iki maçı kazanan Trabzonspor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda oynadığı 4 maçı da kazanan Trabzonspor hem bu seriyi sürdürmek hem de galibiyet serisini 3 maça çıkarma peşinde.

Trabzonspor'u konuk edecek İstanbul Büyükşehir Belediyespor da, bu zorlu mücadeleyi kazanarak 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.
İstanbul BB: Oğuzhan, Ekrem, Metin, Zayatte, Efe, Tom, Cihan, Mahmut, Holmen, Doka, Metin

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Aykut, Olcan, Halil, Burak
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım - Muhittin Gürses - Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yapacak.. Mücadelenin 4. hakemi ise Murat Ceylan..

10. RANDEVU

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 9 lig maçında Trabzonspor'un rakibi karşısında üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavili takım, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, deplasmanda rakibi ile oynadığı 4 maçı da kazandı.

İstanbul'da rakibi ile oynadığı maçlarda büyük taraftar desteğini arkasına alan Bordo-mavililer hiç mağlup olmadı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçlarda Bordo-mavililer, attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

İki takım arasında bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki oynanan karşılaşmayı Bordo-mavililer 1-0 kaybederek rakibi karşısında ilk mağlubiyetini almıştı. Söz konusu dönemde ise İstanbul ekibinin başında A Milli Takım Teknik Direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı bulunuyordu.

TARİH: 07.01.2012
SAAT: 16:00
YER: ATATÜRK OLİMPİYAT STADI
HAKEM: BÜLENT YILDIRIM

OLİMPİYAT STADI EVİ GİBİ

Spor Toto Süper Lig'de Cumaretesi gümü 10. kez karşı karşıya gelecek iki ekip, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugüne kadar rakibine hiç yenilmedi.

Mücadele öncesi tam 9 kez karşılaşan iki takımdan Trabzonspor'un İstanbul temsilcisine karşı ezici bir üstünlüğü bulunuyor. 6 galibiyet, 2 beraberlik ile karşılaşmalardan puan toplayan bordo-mavililer sadece 1 kez Belediyespor'a mağlup oldu.

Oyanan tüm karşılaşmalarda 20 kez İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalecilerini avlamayı başaran Trabzon, kalesinde 6 gol gördü.

İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda taraftarının yoğun ilgisi ile desteğini arkasına alan Trabzonspor' çıktığı 4 karşılaşmadan 4 galibiyet alarak müthiş bir deplasman performansına imza attı.

İkinci devrede Lig'de üst sıralara tutunmak isteyen Trabzonspor, İstanbul'dan da 3 puanla dönerek bu hedefini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları; VIP 100 TL, Batı Numaralı Alt Tribün 40 TL, Doğu Kapalı Tribün 40 TL, Güney Kale Arkası Tribün 20 TL olarak bildirildi.

Ayrıca maçı izlemek isteyen taraftarların biletleri maç günü stad gişelerinden de alabilecekleri söylendi.

Lig'deki son karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için İstanbul'a gitti. Sezonun ikinci yarısına Manisaspor galibiyeti ile başlayan bordo - mavililer, zorlu İstanbul deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

THY'ye ait tarifeli uçakla rötarlı olarak saat 15.00'de Trabzon'dan uçan Trabzonspor, İstanbul'a önemli isimlerden yoksun olarak gitti. Bordo - mavililerde milli takım kampına giden Zokora, kart cezalısı Serkan ve sakatlıkları bulunan Volkan Şen, Vittek ve Tayfun'un yanı sıra teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroya alınmayan kaleci Onur, Jebrin, Piotr Brozek ve Pawel Brozek İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Takımla İstanbul'a götürülen yeni transfer Olcan Adın'ın ise Belediye karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Ligde ilk devrenin son haftasında ve ikinci devrenin ilk haftasında oynadığı Orduspor ve Manisaspor maçlarını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediye maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Play-off hedefi doğrultusunda puan kaybına tahammülü olmayan bordo - mavililerde teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularından maça iyi konsantre olmalarını istediği belirtildi.

Bu arada, Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla ligde 10. kez karşılaşacaklar. Bordo - mavililerin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir de mağlubiyeti bulunuyor. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor 20 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor'u konuk edecek İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu zorlu mücadeleyi kazanarak 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Ligde son galibiyetini 27 Kasım 2011 tarihinde Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek alan lacivert-turunculu ekip, bu mücadelenin ardından oynadığı 6 karşılaşmada 3 yenilgi ve 3 beraberlik elde ederek sadece 3 puan toplayabildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın A Milli Takımı'nın başına geçmesinin ardından Arif Erdem ile yoluna devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın hem rakibini mağlup ederek 3 puan hasretini sonlandırmayı, hem de genç teknik adamıyla kötü gidişe 'Dur' demeyi amaçlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasında, yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da yapılacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. 7 Ocak Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma LİG TV’den canlı yayınlanacak..

TRABZONSPOR EVİNDE GİBİ..

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla ligde 10. kez karşılaşacak.

Bordo-mavililer, taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul'da oynadığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi.

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 9 lig maçında Trabzonspor'un rakibi karşısında üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavili takım, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, deplasmanda rakibi ile oynadığı 4 maçı da kazandı. İstanbul'da rakibi ile oynadığı maçlarda büyük taraftar desteğini arkasına alan Bordo-mavililer hiç mağlup olmadı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçlarda Bordo-mavililer, attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

İki takım arasında bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki oynanan karşılaşmayı Bordo-mavililer 1-0 kaybederek rakibi karşısında ilk mağlubiyetini almıştı. Söz konusu dönemde ise İstanbul ekibinin başında A Milli Takım Teknik Direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı bulunuyordu.

İBB - TRABZONSPOR BİLETLERİ SATIŞTA

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasında 7 Ocak 2012 Cumartesi günü 16.00'da oynanacak olan müsabakanın biletleri satışa sunuldu...

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabakanını bilet fiyatları, VIP 100 TL, Batı Numaralı Alt Tribün 40 TL, Doğu Kapalı Tribün 40 TL, Güney Kale Arkası Tribün 20 TL olarak belirlendi.Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecek. Maç günü de stat gişelerinden satış yapılacağı belirtildi.

Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor taraftarlarına ayrılacak olan tribünler belli oldu. Buna göre Bordo-mavili taraftarları için doğu kapalı tribün ve güney kale arkası tribünleri ayrıldı.

Trabzonspor ligin ilk yarısında hedeflerinin gerisinde kaldı. İlk yarıyı 4-1'lik Orduspor galibiyeti ile kapatan Karadeniz ekibi, ikinci yarıya ise 2-1'lik Manisaspor galibiyetiyle moralli başladı. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan Bordo-mavililerin play-off sıralamasında en yakın rakibi olan Eskişehirspor ile arasında 3 puan fark bulunuyor.

İlk dört takım arasına girme hedefini gerçekleştirmek adına puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de şimdiye kadar oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Trabzonspor attığı 26 gole karşılık ise kalesinde 22 gol gördü ve 27 puan topladı. Son iki haftada aldığı galibiyetlere bir yenisini ekleyerek 3'de 3 yapmak isteyen Bordo-mavililer zirveyle arasındaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.

BURAK YILMAZ'IN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A BOŞU YOK

Ligde attığı 17 gol ile Trabzonspor'u sırtlayan isim olan Burak Yılmaz'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı boşu bulunmuyor. 2009-2010 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a gelen futbolcu, geldiği ilk sezonda İstanbul ekibi karşısında 15 dakika forma giyerken, 2010-2011 sezonunda ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giydiği iki maçta da gol atma başarısı gösterdi.

Söz konusu sezonun ilk maçında Bordo-mavili takımın kazandığı 3-1'lik maçta Burak 2 gol atarken, yine aynı skor ile biten ikinci maçta ise 1 gol atma başarısı gösterdi. 2011-2012 sezonunun ilk maçında ise golcü oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzon'da oynanan maçta cezası nedeniyle forma giyememişti.

ZOKORA VE SERKAN YOK
Trabzonspor'un Fildişi Sahili'nin orta saha oyuncusu Didier Zokora, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan ülkesinin milli takım kampına gidiyor. Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçta yer alamayacak. Zokora bu yüzden en az 7 maç forma giyemeyecek. Kart cezalısı olan Serkan Balcı da bu maçta forma giyemeyecek.



Capturetr
yakamoz01 friend

No comments: