Wednesday, January 25, 2012

Haber 7 yeni yıl projelerini konuştu

Haber 7 yazarları her ayın 7'sinde gerçekleşen kahvaltı buluşmalasını bugün farklı bir gündemle gerçekleştirdi. Zeytinburnu'ndaki Sur Restoran'da gerçekleşen kahvaltıya Haber 7 yazarları katılırken, yazar okur buluşması üzerine fikirler konuşuldu. Yazar kadrosunun büyük bölümünün katıldığı buluşmada Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, yeni yılın ilk buluşmasında bir konuşma yaptı. Haber 7'nin medya dünyasında en iyi yazar kadrosuna sahip olduğunu belirten Yaşar İliksiz, Haber 7 yazarlarının gündem oluşturduğunu belirtti. Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni, ulusal basında önemli yerlerde bulunan bazı yazarların, Haber 7 yazarlarının yazdıkları yazıları kendi fikirleriymiş gibi yazdıklarını, ekranda söylediğini belirterek bununla mücadele edeceğini dile getirdi. Andy AR araştırma şirketinin yapmış olduğu kamuoyu araştırmasında Haber 7'nin zirvedeki yeri de kahvaltı gündemindeydi. Yaşar İliksiz, doğru bir biçimde zirvede olmanın önemli olduğuna değinerek, "Biz hukuktan ve adaletten yanayız. Mahkeme kararı olmadan kimseye suçlu demediğimiz gibi düşene bir de biz vuralım yaklaşımına da karşıyız" değerlendirmesini yaptı. Medya sektöründeki zorluklardan bahsedelirken, herkesi memnun etmenin mümkün olmadığı, bir haberden memnun olan bir kesim varken, o haberden memnun olmayanların da olduğu dile getirildi. Ayrıca reyting/tiraj/tıklanma gibi kriterlerin haber politikalarını da belirlediğini belirten Yaşar İliksiz, tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ haberinin tüm gün ana sayfada durmasına rağmen, aynı günün akşamı yaşamını yitiren Azer Bülbül haberinin daha çok okunduğunu söyledi.  Kahvaltıda Haber7 yazarları ve okurlarının buluşması üzerine gerçekleştirilecek proje ve farklı projeler üzerine konuşuldu.  

Haber 7 yazarları, her ayın 7'sinde gerçekleşen kahvaltı buluşmalarını bugün farklı bir gündemle gerçekleştirdi. Zeytinburnu'ndaki Sur Restoran'da gerçekleşen kahvaltıya Haber 7 yazarları katılırken, yazar okur buluşması üzerine fikirler konuşuldu.

Yazar kadrosunun büyük bölümünün katıldığı buluşmada Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, yeni yılın ilk buluşması olması nedeniyle bir konuşma yaptı.

Haber 7'nin medya dünyasında en iyi yazar kadrosuna sahip olduğunu belirten Yaşar İliksiz, Haber 7 yazarlarının gündem oluşturduğunu belirtti....

FİKİR İNTİHALİ İLE MÜCADELE

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni, ulusal basında önemli yerlerde bulunan bazı yazarların, Haber 7 yazarlarının yazdıkları yazıları kendi fikirleriymiş gibi yazdıklarını, ekranda söylediğini belirterek bununla mücadele edileceğini dile getirdi.

HUKUKTAN VE ADALETTEN YANAYIZ

Andy AR araştırma şirketinin yapmış olduğu kamuoyu araştırmasında Haber 7'nin zirvedeki yeri de kahvaltı gündemindeydi. Yaşar İliksiz, doğru biçimde zirvede olmanın önemli olduğuna değinerek, "Biz hukuktan ve adaletten yanayız. Mahkeme kararı olmadan kimseye suçlu demediğimiz gibi düşene bir de biz vuralım yaklaşımına da karşıyız" değerlendirmesini yaptı.

ÇOK OKUNAN HABERLER

Medya sektöründeki zorluklardan bahsedelirken, herkesi memnun etmenin mümkün olmadığı, bir haberden memnun olan bir kesim varken, o haberden memnun olmayanların da olduğu dile getirildi.

Ayrıca reyting/tiraj/tıklanma gibi kriterlerin haber politikalarını da belirlediğini belirten Yaşar İliksiz, tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ haberinin tüm gün ana sayfada durmasına rağmen, aynı günün akşamı yaşamını yitiren Azer Bülbül haberinin daha çok okunduğunu söyledi. 

YENİ PROJELER

Kahvaltıda Haber7 yazarları ve okurlarının buluşması üzerine gerçekleştirilecek proje ve farklı projeler üzerine konuşuldu.  

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com



Capturetr
yakamoz01 friend

No comments: